Lägenhetsnummer - BRF Briljanten
15387
post-template-default,single,single-post,postid-15387,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Lägenhetsnummer

Hej alla boende i BRF Briljanten,

Som ni märkt finns det två olika nummer på er lägenhet som dyker upp i olika sammanhang. Här kommer en förklaring. Vid ombildningen till bostadsrättsförening så fick alla lägenheter i föreningen ett unikt nummer för att lätt kunna hitta innehavare men även för att innehavare lätt ska kunna hitta sitt förråd, tvättstugenyckel och annat. Utöver detta nummer så har bostaden även ett nummer från Lantmäteriet för att identifiera din postlåda. Lantmäteriets nummer är inte unikt utan det visar bara på var din bostad befinner sig i förhållande till gatuadressen, då den visar på vilken våning och i vilken turordning bostaden finns på utsatt gatuadress. På grund av detta så kan det numret inte användas internt utan att man samtidigt även har med gatuadress.

Kom ihåg: Skriv alltid ut hela adressen och lägenhetsnummer för korrekt adressering och ärendehantering.

Se här: Här kan du själv se Lantmäteriets förteckning på lägenheterna i BRF Briljanten. Lista

No Comments

Post A Comment