Nyheter
Här kan du läsa alla nyheter från BRF BRiljanten såsom driftstörningar, regeländringar, viktiga meddelanden, driftstopp och planerat underhåll.
BRF Briljanten, nyinfyttad, ny medlem, medlem, Lund, Möllevången, Möllevångsvägen, Margaretavägen, Sofiaparken, St Hans backar, Briljanten, Nyheter, Drift, Stopp, Start
605
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-605,page-child,parent-pageid-1815,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Fasadrenovering 2022

Under 2022 så kommer vi renovera fasaden i den gamla delen. All information om hur detta kommer genomföras kommer att finnas på denna sidan.

Här kan du läsa det senaste från BRF Briljanten som tex:

  • Meddelanden
  • Nyheter
  • Driftstopp
  • Viktiga datum

Du hittar även nyheter på vår Facebooksida

Nu är underhållsspolningen klar men det är ett antal lägenheter som Spolarna inte fick tillgång till. Spolarna kommer därför att utföra en uppsamlingsspolning den 30-31/5.

Som senast kommer det att finnas möjlighet till nyckelutlämning om ni inte har möjlighet att vara hemma. Nycklar kan lämnas till representant hos Bredablick 24/5 07.15 – 07.45  utanför Möllevångsvägen 16B. Nycklar återlämnas  torsdag 2/6 07.15 – 07.45. Utförligare information kommer att lämnas i berörda lägenheters brevlåda.

OBS. Lägenhetsinnehavare som inte gett tillgång till Spolarna kommer att debiteras

Med vänlig hälsning, 

Styrelsen 

Fönster- och fasadrenoveringen flyter på bra och enligt tidsplan. Morneon, som utför renoveringen, förväntas vara klara med fasadrenoveringen på huskropp 14 under v. 17. Ställningar kommer att byggas runt huskropp 12 under v. 16 för att påbörja fönsterbyte och sedan fasadrenovering. Mer information kommer att sättas upp i trapphusen när det närmar sig.

Valberedningen för BRF Briljanten söker nya styrelseledamöter.

Är du engagerad i ditt boende och vill vara med och påverka hur föreningen drivs så kommer det i år finnas lediga platser i föreningens styrelse.

Det krävs ingen speciell erfarenhet dock måste du vara medlem i föreningen (ej hyresgäst). Det viktigaste är ett intresse och engagemang för föreningen, men värdefulla kunskaper är IT-, miljö-, ekonomi-, juridik- eller byggtekniska kunskaper. Då alla möten och all kommunikation är på svenska är det även nödvändigt att förstå svenska både i tal och skrift. För styrelsearbete utgår arvodering.

Valberedningen söker även intressenter för:

  • Internrevisor
  • Valberedningen

För båda uppdragen utgår arvodering.

Om du är intresserad och vill veta mer kontakta valberedning@brfbriljanten.se senast den 6 april.

Intervjuer kommer i första hand att göras under vecka 16.

Med vänlig hälsning

Valberedningen

Det är dags för underhållsspolning. Spolningen kommer att påbörjas den 30 mars i huskropp 8. Har man inte möjlighet att vara hemma och öppna, så går det bra att lämna sin nyckel i ett kuvert uppmärkt med namn, adress och lgh-nummer till Bredablicks förvaltare. Detta kan göras:

  • torsdagen den 24/3– 07:00-07:30
  • tisdagen den 29/3– 07:00-07:30

Förvaltare från Bredablick kommer finnas tillgänglig utanför trapphuset på Möllevångsvägen 16 B på ovan nämnda datum.

Nycklarna finns att hämta tisdagen den 12/4 07:00-07:30 utanför trapphuset på Möllevångsvägen 16 B.

Mer information kommer ca 14 dagar innan och den kommer att sättas upp på informationstavlorna i trapphusen samt lämnas i brevlåda

Nu kör vi igång!

Nästa vecka (v. 3) startar projektet och kommer att påbörjas i huskropp 14 för att sedan succesivt röra sig nedåt, dvs till 12, 10 och 8 under året. Det kommer att bli ett tufft och jobbigt år för oss boende, men vi ser framemot ett fantastiskt resultat som kommer att lyfta och gynna föreningen framöver!

Morneon Fasad AB kommer att gå ut med löpande information – det finns en kontaktperson på dessa utskicken. (https://morneonfasad.se/)

Kontaktperson från styrelsen är renoveringsansvarig: Ravi Fältman – 0704474415

2022 så tar Bredablick förvaltning över från HSB som ekonomisk förvaltare. Det innebär att det kommer vara ett nytt bankgironummer på fakturorna, och att de som vill betala med autogiro får aktivera detta på nytt genom sin internetbank.
Utskick av nästa kvartals fakturor kan genom bytet bli något försenat.

Uppdatering 2021-21-12

Förtydligande kring kommande avier, dessa kommer att vara i pappersformat oavsett hur ni valt att ha det sedan tidigare. De skickas alltså till er brevlåda via brev, i samband med detta kommer ett välkomstbrev med mer information.

Skulle ni inte vara hemma eller önskat att få de digitalt denna gång, ring då Bredablicks kundtjänst på 010-177 59 00 för att få inbetalningsuppgifter.

Avierna är på väg!