Snabbare internet, 1Gbps i uttaget. - BRF Briljanten
15434
post-template-default,single,single-post,postid-15434,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Snabbare internet, 1Gbps i uttaget.

Boende i BRF Briljanten kommer snart att få ta del av vårt nya bredbandsavtal med en hastighet på 1Gb(Giga-bit, 1000 Mbit) per hushåll. Det är styrelsens ambition att vi ska erbjuda det bästa faciliteterna för våra medlemmar samtidigt som vi håller nere kostnaderna. Användandet av bredband håller på att öka dramatiskt och för att möta det behövs den aktiva utrustningen i fastighetens centraler ses över för att klara den större trafikmängden. Det nya avtalet innebär att ny aktiv utrustning installeras i centralerna men att den månatliga avgiften för bredbandet endast ökar marginellt per månad. Vi kommer därmed fortsatt att ha bland de lägsta avgifterna i landet för internetuppkoppling i denna hastigheten. Planerad driftstart är satt till juli i år. Mer information kommer inom kort.

No Comments

Post A Comment