Discovery Network tillbaka på Com Hem - BRF Briljanten
15542
post-template-default,single,single-post,postid-15542,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Discovery Network tillbaka på Com Hem

Från Com Hem:

”Com Hem och Discovery Networks har nu kommit överens om ett nytt avtal. Det innebär att alla Discovery Networks kanaler som tidigare saknats nu kommer tillbaka till vårt utbud inom kort.

Vi ber våra kunder om ursäkt för att ni har drabbats av vår och Discoverys oförmåga att komma överens och vi tackar för det tålamod ni har visat under denna tid. Det var första gången under Com Hems mer än 30-åriga historia som vi drabbats av en sådan här konflikt. Naturligtvis kommer vi att göra vad vi kan för att undvika att hamna i en liknande situation igen.”

 

No Comments

Post A Comment