Ventilationskontroll på gång! - BRF Briljanten
15621
post-template-default,single,single-post,postid-15621,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Ventilationskontroll på gång!

BRF Briljanten genomför just nu en obligatorisk ventilationskontroll (OVK) i hela huset, vilket man ska göra med cirka fem års mellanrum och det är dags nu. Vänligen läs igenom det blad som lämns i er brevlåda i tid för kontroll och se till att teknikern kan komma in och mäta luftflödet i frånluftsdonen. Ett gott samarbete underlättar för alla och kontrollen kan göras enligt schemat.

7 Comments
 • Gustav Skäremo
  Posted at 17:32h, 29 januari

  Hej, har nog blivit av med pappret, vad ska man förbereda?

 • BRF Briljanten
  Posted at 22:26h, 29 januari

  Hej!

  Inget särskilt behöver förberedas i lägenheten. Det som dock behövs är att EVU släpps in i lägenheten, antingen genom att själv vara hemma eller lämna nyckel till granne/Anders från EVU. Anders kommer stå utanför porten mellan 7.30-8.00 för att samla in eventuella nycklar.

  Imorgon genomförs OVK för 12A-K mellan 8-13.

 • Birger Balkenius
  Posted at 15:31h, 30 januari

  Hej, jag lämnade in min nyckel till Anders i morse ty jag skulle borta under dagen, men tyvärr verkar jag inte fått tillbaka nyckeln och är lite utelåst. Så vet någon hur man skulle få kontakt med Anders eller på annat sätt reda ut detta?

 • Fredrik Persson
  Posted at 15:50h, 30 januari

  Hej. Enligt oss har vi inte fått något papper om OVK. Bor på 16B.

 • BRF Briljanten
  Posted at 16:51h, 30 januari

  Hej, du kan ringa honom på 046 19 28 16

 • BRF Briljanten
  Posted at 16:53h, 30 januari

  Hej, såvitt jag vet delas pappret ut i samband med att OVK:n ska genomföras för just din del, alltså några dagar innan. Jag vet inte exakt vilket hus de kör efter idag.

  Annars kolla med några grannar om de har fått en lapp

 • Birger Balkenius
  Posted at 17:16h, 30 januari

  Tusen, tusen tack!

Post A Comment