BYTE AV PARKERINGSFÖRVALTARE - BRF Briljanten
15740
post-template-default,single,single-post,postid-15740,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

BYTE AV PARKERINGSFÖRVALTARE

Från och med den 1 april 2019 byter vi parkeringsförvaltare till Xpert Parkering. Detta innebär att avtalet med Q-park sägs upp och ersätts med ett avtal med Xpert. Se även den info som finns i trapphusen samt som delats ut till marklägenheterna.

OBS! Q-park har redan skickat ut avier för april månad, dessa ska alltså inte betalas.

Det nya avtalet innebär att ni, inom två månader, ska boka samma plats som ni i nuläget hyr via xpertparkering.se. Det kommer inte att gå att boka någon annans plats, utan en sådan begäran kommer att nekas. På hemsidan registrerar ni er plats med registreringsnummer, telefonnummer samt det kortnummer som ni vill använda för betalning.

Er plats kommer alltså inte att flyttas automatiskt. Är er plats inte bokad inom två månader kommer den öppnas upp för samtliga medlemmar. Efter två månader är det alltså möjligt att byta plats om man vill göra det.

Besöksparkeringen kommer i fortsättningen att kunna användas genom apparna Parkster eller EasyPark, alternativt SMS-parkering. Det kommer alltså inte finnas några betalningsautomater.

Om ni har några frågor kan ni ställa dem till info@brfbriljanten.se eller till info@xpertparkering.se.

No Comments

Post A Comment