Ny asfalt på parkeringen fas två - BRF Briljanten
15758
post-template-default,single,single-post,postid-15758,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Ny asfalt på parkeringen fas två

Nu fortsätter arbetet med att lägga ny asfalt och fräscha upp nästa del av parkeringen vid infart 3 och 4. Boende med parkering i detta område kommer att kunna parkera på östra och västra gästparkeringen. Sunfleet-platserna flyttas till den laddningsplatserna vid östra gästparkeringen.

Arbetet kommer annonseras med utskick och skyltar på plats och förväntas påbörjas vecka 20 då alla bilar måste vara flyttade från infart 4 & 5. Hela projektet med ny asfalt, kantsten och linjer beräknas ta en vecka om parkeringen är tom måndag 13 maj.

No Comments

Post A Comment