Fasadrenovering och fönsterbyte - sommaruppdatering - BRF Briljanten
16039
post-template-default,single,single-post,postid-16039,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Fasadrenovering och fönsterbyte – sommaruppdatering

Vad händer under sommaren?

Trots semesterveckor kommer olika delar av projektet kommer att arbetas med under större delen av sommaren.

Detaljerad information:

Huskropp 14: Målning av markplansfasader kommer att påbörjas nästa vecka och löpa på under sommaren. Det som kommer att målas är, den grå träfasaden samt de vita partierna i markplan.

Huskropp 12: Putsen är uppe och plåtslagaren kommer nästa vecka för att färdigställa det sista mellan fönstren. När plåten är på plats och fasaden besiktad kommer ställningarna att börja demonteras. Vecka 27 (om inte tidigare) kommer ställningarna successivt tas ned runt denna huskropp. Därefter väntar målning i markplan.

Huskropp 10: Fönsterbytet beräknas vara utfört innan semestrarna. Efter semestern påbörjas fasadlagning och sedan löper fasadrenoveringen på och det nya putssystemet utförs.

ViktigtInför slutbesiktning: Se till att anmäla eventuella brister, problem och övriga felanmälningar så fort ni upptäcker de så att vi har med det till slutbesiktningen! Kontaktpersoner finns enligt nedan.

Kontakt: Kontaktpersoner finnes på respektive informationsblad, antingen i brevlådan eller i trapphusen.

Styrelsens representant: Ravi Fältman (renovering@brfbriljanten.se0704 47 44 15)

Arbetsledare från Morneon Fasad: Jonny Nilsson (jonny@morneonfasad.se0735 15 35 32) – felanmälningar

Kom ihåg att styrelsen alltid kan kontaktas via info@brfbriljanten.se eller via våra formulär på hemsidan.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.