Kontroll av ventilation, OVK - BRF Briljanten
16264
post-template-default,single,single-post,postid-16264,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.4,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.9,vc_responsive

Kontroll av ventilation, OVK

På uppdrag av styrelsen i Brf Briljanten kommer vi att kontrollera ventilationens funktion i Er lägenhet. Lappar om detta kommer att delas ut i brevlådor.

OVK (obligatorisk ventilationskontroll) är lagstadgat att utföras kontinuerligt. Det är därför av största vikt att vi får tillträde till Er lägenhet och kommer åt samtliga ventilationsinstallationer i Er lägenhet. 

I samband med kontrollen kommer ventilationskanalerna rensas och rengöras.  
 Din lägenhet kommer att besökas enligt tidplan: 

Kan Ni inte vara hemma vid inbokad tid har Ni möjlighet att lämna en  extranyckel till vår personal som kommer finnas utanför den första adressen för respektive dag mellan kl. 07:30-08:00.  Nycklarna återlämnas sedan i Er brevlåda. 

Information från styrelsen: 
Föreningen har en skyldighet att kunna uppvisa ett komplett och godkänt OVK-protokoll för kommunen.  
Uppfyller inte föreningen sin förpliktsele kan det resultera i ett vitesföreläggande. Det är därför av största vikt att vår entreprenör får tillträde till Er lägenhet. 
Är man inte hemma eller har lämnat en extranyckel kommer den extrakostnad ett återbesök innebär att vidarebefordras till respektive lägenhetsinnehavare.  

Kontaktperson för utförandet
Philip Evenham
Energi och Ventilationsteknik Syd AB
Mail: philip@evtsyd.se

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.