Renovering av värmesystemet - BRF Briljanten
14948
post-template-default,single,single-post,postid-14948,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Renovering av värmesystemet

I nästa vecka är det planen att Bravida drar igång med renovering av värmesystemet på Möllevångsvägen 12. Detta omfattar bland annat byte av cirkulationspumpar, nya kulventiler, nya injusteringsventiler, nya radiatorventiler, nya returventiler och nya luftnipplar m.m.
Med andra ord kommer värmen att vara avstängd på nr. 12 de kommande veckorna. Bravida räknar med att vara färdiga senast vecka 43 och därmed innan hösten/vintern har kommit.
No Comments

Post A Comment