Valberedningen söker kandidater till styrelsen - BRF Briljanten
15423
post-template-default,single,single-post,postid-15423,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Valberedningen söker kandidater till styrelsen

Glöm inte att söka till styrelsen för din chans att vara med att påverka hur vi ska ha det här på Möllevången. BRF Briljantens styrelse är mycket aktiv i de olika frågorna som rör en bostadsrättsförening såsom energi, miljö, återvinning, utemiljö, teknik och trivsel!

Skicka in din anmälan till valberedningen@brfbriljanten.se idag!

No Comments

Post A Comment