Plocka äpplen! - BRF Briljanten
15545
post-template-default,single,single-post,postid-15545,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Plocka äpplen!

Äppleträdet på gården mellan nummer åtta och nummer tio börjar få mogna frukter. Glöm därför inte att passa på att gå förbi och provsmaka och ta gärna med till skolan eller jobbet. De passar bra att ätas direkt när de är mogna men även som juice, saft eller kanske en äppelpaj? Om de bara hänger kvar tills de faller ner blir det bara jobb att samla ihop och slänga så hjälp till och ät!

No Comments

Post A Comment