Angående varmvatten - BRF Briljanten
15579
post-template-default,single,single-post,postid-15579,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Angående varmvatten

I samband till övergången till bergvärme har E-ON bytt värmeväxlare och pumpar. Efter rapporter om att otillräckligt och avsaknad av varmvatten har man nu kunnat lokalisera problemet till att den gamla pumpen var överdimensionerad varpå ventilerna var strypta för att inte ge för starkt flöde och med en pump i rätt storlek så blev trycket för lågt. Ventilerna är nu justerade så att det ska vara ett jämt flöde av varmvatten i alla huskroppar. Felsökningen har pågått sedan det kom in rapporter om svalt/kallt vatten.

No Comments

Post A Comment