Internet tillbaka på nr 8 - BRF Briljanten
15589
post-template-default,single,single-post,postid-15589,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Internet tillbaka på nr 8

Internetåtkomsten via fiber gick ner på nr 8 under dagen vilket rapporterades omgående av Ownit. Lite svårare var det att lokalisera orsaken då det till slut visade sig vara en jordfelsbrytare som löst ut i södra elcentralen på nr 8 vilket släckte ljus i trapphus/källare. Det gick bra att återställa och uppföljning med översyn planeras in.

1 Comment
  • BRF Briljanten
    Posted at 19:34h, 01 januari

    Felet tycks ligga på utomhusbelysningen varpå den hålls avslagen tills imorgon för underhåll. Viss belysning i källaren hålls avstängd tillsvidare.

Post A Comment