Internetavbrott under onsdagen - BRF Briljanten
15591
post-template-default,single,single-post,postid-15591,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Internetavbrott under onsdagen

Då strömmen fick brytas i källaren på nr16 under installationen av en laddstolpe på parkeringen så avbröts även internetåtkomsten för hela fastigheten. Strömmen kopplades på igen ca 09:30 varpå kontakten återupprättades.

Vi ska i fortsättningen försöka förekomma med information om planerade avbrott som även innefattar den fasta internetförbindelsen.

No Comments

Post A Comment