Planerat elavbrott just nu - inget internet till 17:00 - BRF Briljanten
15626
post-template-default,single,single-post,postid-15626,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Planerat elavbrott just nu – inget internet till 17:00

På grund av det planerade elavbrottet i samband med att bergvärmen ska driftsättas i från nr16 så påverkas huvudfibern varpå internetanslutningen är avkopplad till klockan 17. Det kan behövas att starta om routern hemma för att anslutningen ska återupprättas. Detta borde vara det sista planerade avbrottet på överskådlig tid med reservation för justeringar av värmesystemet.

No Comments

Post A Comment