Injustering av bergvärme pågår - BRF Briljanten
15627
post-template-default,single,single-post,postid-15627,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Injustering av bergvärme pågår

EON och Kabona jobbar i dagarna med att injustera bergvärmesystemet varpå variationer kan förekomma i värme och varmvatten. Vi ber alla boende att ha tålamod under tiden då värdena återgår till det normala inom ett par dagar. Styrelsen ligger på och påskyndar arbetet så mycket som det går. Om det värme/varmvatten helt uteblir så felanmäl det i vanlig ordning och vid kraftiga variationer så anmäl på hemsidan för dokumentation vid utvärdering av driftsättningen.

No Comments

Post A Comment