Utegym monterat på nr12 - BRF Briljanten
15629
post-template-default,single,single-post,postid-15629,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Utegym monterat på nr12

BRF Briljanten har nu satt upp en utegymställning vid gaveln på nr 12. Där kan man träna när man känner för det eller kanske en dag där man inte hinner iväg till någon större anläggning. Gymet möjliggör en blandad träning som tex:
Pull up
Chins
Hängande benlyft
Dips
Utegymet är endast avsett för de boenden i BRF BRiljanten och träning sker på egen risk. Lycka till!
Obeservera att marken generellt är väldigt blöt och lerig.

No Comments

Post A Comment