Låg vattentemperatur - BRF Briljanten
15633
post-template-default,single,single-post,postid-15633,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Låg vattentemperatur

Det har konstaterats låga vattentemperaturer i fastigheten varpå utökad felsökning kommer att påbörjas på morgonen torsdag den 15 februari. Det nya värmesystemet är driftsatt och injusteringen är pågående, varpå felsökningar efter eventuella brister i fastighetens rör och ventiler görs löpande. Det är därför inte meningsfullt att påkalla jour då de inte kan påverka de fasta installationerna utan kan bara konstatera fel och resultatet blir endast en kostnad som belastar föreningen.

No Comments

Post A Comment