Balkongvattning - BRF Briljanten
15661
post-template-default,single,single-post,postid-15661,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Balkongvattning

Värmen fortsätter och nu under torkan så vattnas det en del i krukorna. Det bör dock påpekas att ifall krukorna står på balkong eller fönsterbleck, så får man se till att det inte rinner vatten utanför eller igenom ner till lägenheter nedanför. Det förekommer en hel del läckage ner på balkonger och terasser om kan blöta och smutsa ner andra boende. Vattna med tillförsikt så blir både växter och boende nöjda.

No Comments

Post A Comment