Nya parkeringsplatser för elbilar - BRF Briljanten
15693
post-template-default,single,single-post,postid-15693,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Nya parkeringsplatser för elbilar

Snart öppnar BRF Briljantens nya laddplatser för elbilar! Platserna kostar 830kr per månad och passar utmärkt för din laddhybrid eller renodlade elbil. Med en laddningskapacitet på upp till 11 kW har du möjlighet att ladda även en elbil med större kapacitet. För att anmäla ditt intresse maila dina kontaktuppgifter samt adress och lägenhetsnummer till elbil@brfbriljanten.se – först till kvarn!

Satsningen görs i samarbete med E.ON Sverige och Klimatklivet. Vi kommer att prioritera laddplatserna till boenden i föreningen.

Inom kort kommer även ett formulär på vår hemsida för anmälan.

No Comments

Post A Comment