Avdelare och numrering på parkering - BRF Briljanten
15714
post-template-default,single,single-post,postid-15714,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Avdelare och numrering på parkering

Efter flera förseningar så kommer entreprenaden för parkeringsavdelningen, samt numrering av parkeringsplatser, på den nylagda delen att komma igång under morgondagen. Material och staket har levererats under fredagen och idag. Vänligen parkera på de av QPark sen tidigare anvisade platserna. De bilar som står kvar kommer att varsamt förflyttas utan för riskzon för eventuella skador under arbetet. Vi beklagar de problem som uppkommit genom entreprenörernas hantering, vilket gett alla berörda i föreningen onödigt merarbete. Vi har uppmärksammat dem om kvaliteten på hanteringen och kommer att följa upp detta framöver.

No Comments

Post A Comment