Byte till gemensamt el-avtal - BRF Briljanten
15721
post-template-default,single,single-post,postid-15721,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Byte till gemensamt el-avtal

BRF Briljanten byter nu äntligen till ett gemensamt elavtal som kommer att sänka kostnaderna för elnät och förbrukning för alla boenden. Just nu installeras tekniken och de nya centralerna i fastigheten, en huskropp i taget. Under dessa avbrott så kommer all el vara avstängd så tänkt särskilt på om ni använder hiss. Kyl och frys håller temperatur under planerat avbrott och då internetförbindelsen bryts i knutpunkterna kan det behövas att routern startas om.

No Comments

Post A Comment