Årsstämma 5 juni kl 19 - BRF Briljanten
15765
post-template-default,single,single-post,postid-15765,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Årsstämma 5 juni kl 19

Medlemmarna i BRF Briljanten kallas härmed till den årliga föreningsstämman som hålls onsdagen den 5 juni 2019 kl. 19.00 i Vårdvetenskapens Hus, Baravägen 3, Lund. Då bostaden är hela familjens angelägenhet hälsar vi även medlems maka/make/samboende/registrerad partner hjärtligt välkommen.

På stämman kommer föreningen gå igenom och anta ett flertal policier som kommer vara vägledningar för beslut gällande dessa områden: Under de två senaste åren har det inkommit ett antal önskemål och frågor om att bl.a. förändra utseende på uteplatser och balkonger. Då sådana förändringar rör alla föreningens medlemmar anser styrelsen att frågorna bör lyftas på årsstämman. Styrelsen har därför tagit fram förslag till olika policys som stämman får ta ställning till.

3 Comments
 • Inger D-Johansson
  Posted at 18:54h, 13 maj

  Skulle man också kunna ta upp om att flytta ut cykelställen en bit från väggen?

 • BRF Briljanten
  Posted at 10:25h, 14 maj

  Hej Inger! Tyvärr är det för sent att ta upp några nya ärenden till årets årsstämma. Däremot kan du föreslå detta som en vanligt förslag till styrelsen via info@brfbriljanten.se. Annars kan du också begära att det tas upp på årsstämman 2020.

 • Inger D-Johansson
  Posted at 13:44h, 14 maj

  BRF Briljanten ok.

Post A Comment