INLOGG FÖR ELAVLÄSNING - BRF Briljanten
15794
post-template-default,single,single-post,postid-15794,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

INLOGG FÖR ELAVLÄSNING

Det har delats ut inloggningsuppgifter för att kunna läsa av den individuella elanvändningen via Elvaco till en del av huskropparna tillsammans med infobladet. Dock verkar det som det blivit ett misstag då inloggningsuppgifterna inte nödvändigtvis stämmer överens med respektive lägenhet. Vi håller på att titta på detta och återkommer så fort vi har hittat en bra lösning för en hanterbar utdelning tillsammans med Elvaco.

BRF Briljanten

No Comments

Post A Comment