Takrenovering på NR8 - BRF Briljanten
15796
post-template-default,single,single-post,postid-15796,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Takrenovering på NR8

Nu börjar takrenoveringen på nr8 ta fart och entreprenören kommer behöva ställa en kranbil på parkeringen för att lyfta upp material. SMS ska ha gått ut till innehavarna av de berörda parkeringsplatserna. Då föreningen fick besked först nu så ber vi om de berördas överseende och att de flyttar bilen så snart det är praktiskt möjligt.

3 Comments
 • Inger D-Johansson
  Posted at 16:55h, 23 oktober

  Hej. Jag har fått sms men jag har inte parkering på de numren ni skrev. Har nr.95. Ska jag ändå ställa mej på gästparkeringen???

 • BRF Briljanten
  Posted at 17:08h, 23 oktober

  Det ska inte vara nödvändigt om du inte står på någon av de markerade kryssen:

 • Inger D-Johansson
  Posted at 17:16h, 23 oktober

  Ok, tack.

Post A Comment