kapacitetshöjning för fiberanslutningen - BRF Briljanten
15828
post-template-default,single,single-post,postid-15828,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

kapacitetshöjning för fiberanslutningen

Ownit har slutligen installerat rätt kopplingar i vårt stamnät i byggnaderna så att vi får rätt hastigheter i hela fastigheten. Vi har framfört klagomål efter det upptäcktes brister i installationen i maj förra året. Om någon boende upplevt kontinuerliga problem fram tills idag så vänligen skicka en sammanfattning till IT-ansvarig så. vi kan sammanställa dessa. Korrigeringen innebar ett kort avbrott i anslutningen varpå det kan behövas att starta om sin utrustning. Det bör märkas en markant förbättring, vilket blir lägligt i rådande situation.

No Comments

Post A Comment