Bilpool - BRF Briljanten
15867
post-template-default,single,single-post,postid-15867,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Bilpool

Tack vare ett mycket gott samarbete med EON och M har BRF Briljanten sin alldeles egna elbilspool. 

Laddstolpen står vid det östra miljöhuset, mittemot Möllevångsvägen 12 och 14, närmast norra ringen. Vid denna laddstolpe finns det en- till två stycken M-bilar som helt eller delvis drivs med el. 

Bilarna går att boka via M’s bokningssystem (app & webb) som förutom våra egna bilar ger medlemsskapet tillgång till samtliga av M’s bilar som är utspridda över hela Sverige. Bilarna bokas från en timme till så länge som ni önskar.

Lär mer information och boka redan nu på https://m.co/

No Comments

Post A Comment