Gå med i styrelsen! - BRF Briljanten
15882
post-template-default,single,single-post,postid-15882,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Gå med i styrelsen!

Valberedningen för BRF Briljanten söker nya styrelseledamöter.

Är du engagerad i ditt boende och vill vara med och påverka hur föreningen drivs så kommer det i år finnas lediga platser i föreningens styrelse. Det krävs ingen speciell erfarenhet dock måste du vara medlem i föreningen (ej hyresgäst). Det viktigaste är ett intresse och engagemang för föreningen, men värdefulla kunskaper är miljö-, ekonomi-, juridik- eller byggtekniska kunskaper. Då alla möten och all kommunikation är på svenska är det även nödvändigt att förstå svenska både i tal och skrift. För styrelsearbete utgår arvodering.

Om du är intresserad och vill veta mer kontakta valberedning@brfbriljanten.se senast den 28 mars.

Intervjuer kommer i första hand att göras under vecka 14 och 15.

Med vänlig hälsning
Valberedningen

No Comments

Post A Comment