Fasad-/fönsterrenovering - BRF Briljanten
15910
post-template-default,single,single-post,postid-15910,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Fasad-/fönsterrenovering

Vi kan nu stolt presentera att vårens upphandlingar är klara och vi har tecknat totalentreprenadsavtal med ”Morneon fasad AB” för projektet. Projektledare för projektet är från Sustend AB, de kommer att hjälpa oss från början till slut så att detta blir så bra som möjligt.

Förarbete är i full gång men själva projektet kommer att ta fart i början av 2022 med avslut i slutet av 2022. Vi kommer löpande att uppdatera nyhetssidan på brfbriljanten.se för att snabbt och smidigt få ut viktig och intressant information om projektet.

Fönsterbyte omfattar samtliga lägenheter som bor i den äldre delen och till viss del de som bor i en hörna med halva lägenheten i ”nya” delen och halva i ”gamla”. Fönster i markplanslägenheter omfattas ej av fönsterbyte däremot kommer låsbara (in/ut), helglasade terassdörrar att monteras i dessa lägenheter.
Fasadrenovering kommer att utföras på samtliga hus som just nu har den gula putsade fasaden. Denna kommer att tas ned och ersättas med annan typ av puts. De vita putsade partierna runtom fastigheten kommer också att renoveras i form av målning. Målning av markplans träfasad ingår också i projektet.

Det kommer att bli jobbigt för samtliga boende, ljudmässigt, dammigt och förmodligen mycket mer med tanke på att det gäller en total renovering av fasad samt utbyte av fönster. Vi tar oss igenom detta tillsammans för att vi ska få en av de absolut snyggaste och fräschaste fasaden i sta’n!

Mvh, Styrelsen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.