Avbrott i VA syd Vattenledning - BRF Briljanten
15942
post-template-default,single,single-post,postid-15942,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Avbrott i VA syd Vattenledning

En läcka i Möllevångsvägen 16:s källare beror på att VA Syds inkommande vattenledning har sprungit läck. Vattnet för hela fastigheten BRF Briljanten är avstängt av brandkåren medan detta åtgärdas. Detta innebär att Samtliga boende på Möllevångsvägen 16, 14, 12, 10, 8 är utan vatten. Värmesystemet är inte påverkat, men övrigt vatten är totalavstängt. Vi har just nu inga indikationer på när problemet kan tänkas vara åtgärdat. Rörmokare är på väg men det är inte säkert att de kan åtgärdas kvällen 6/12.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.