Ny information om fasad- och fönsterrenovering - BRF Briljanten
15945
post-template-default,single,single-post,postid-15945,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Ny information om fasad- och fönsterrenovering

Föreningen har nu fått bygglov godkänt gällande fasad- och fönsterbyte samt uppdatering av färgnyans för att matcha tegelfärgen som är på föreningens ”nya” lägenheter. Arbetet är planerat att starta i januari 2022 och kommer att påbörjas i huskropp 14 för att sedan succesivt röra sig nedåt, dvs till 12, 10 och 8.

Bygglovet för att byta till helglasade terrassdörrar i markplan godkändes ej, vilket betyder att vi inte kommer att utföra denna förändring i markplan. Istället kommer vi att uppdatera underhållsplanen för att byta fönster i markplan under de kommande åren. I samband med detta fönsterbyte kommer vi att erbjuda möjligheten att köpa säkerhetsdörr till ”baksidan” för markplanslägenheter till ett gemensamt upphandlat pris.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.