Titta på dina tv-kanaler i din mobil - BRF Briljanten
15949
post-template-default,single,single-post,postid-15949,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Titta på dina tv-kanaler i din mobil

I det grundutbud av tv-kanaler som Tele2 (tidigare ComHem) erbjuder genom vårt kabel-tv-nät, så ingår även tillgång till ComHem Play. ComHem Play är tillgängligt i din webbläsare och som app på iOS och Android., För att kunna logga in så registrerar du ditt konto här:  https://www.tele2.se/tv/play-grundutbud

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.