Ny Ekonomisk förvaltare - BRF Briljanten
15951
post-template-default,single,single-post,postid-15951,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Ny Ekonomisk förvaltare

2022 så tar Bredablick förvaltning över från HSB som ekonomisk förvaltare. Det innebär att det kommer vara ett nytt bankgironummer på fakturorna, och att de som vill betala med autogiro får aktivera detta på nytt genom sin internetbank.
Utskick av nästa kvartals fakturor kan genom bytet bli något försenat.

Uppdatering 2021-21-12

Förtydligande kring kommande avier, dessa kommer att vara i pappersformat oavsett hur ni valt att ha det sedan tidigare. De skickas alltså till er brevlåda via brev, i samband med detta kommer ett välkomstbrev med mer information.

Skulle ni inte vara hemma eller önskat att få de digitalt denna gång, ring då Bredablicks kundtjänst på 010-177 59 00 för att få inbetalningsuppgifter.

Avierna är på väg!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.