Fasad- & Fönsterrenovering - Jan 2022 - BRF Briljanten
15959
post-template-default,single,single-post,postid-15959,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Fasad- & Fönsterrenovering – Jan 2022

Nu kör vi igång!

Nästa vecka (v. 3) startar projektet och kommer att påbörjas i huskropp 14 för att sedan succesivt röra sig nedåt, dvs till 12, 10 och 8 under året. Det kommer att bli ett tufft och jobbigt år för oss boende, men vi ser framemot ett fantastiskt resultat som kommer att lyfta och gynna föreningen framöver!

Morneon Fasad AB kommer att gå ut med löpande information – det finns en kontaktperson på dessa utskicken. (https://morneonfasad.se/)

Kontaktperson från styrelsen är renoveringsansvarig: Ravi Fältman – 0704474415

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.