Uppdatering fönster- och fasadrenovering - BRF Briljanten
15999
post-template-default,single,single-post,postid-15999,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Uppdatering fönster- och fasadrenovering

Fönster- och fasadrenoveringen flyter på bra och enligt tidsplan. Morneon, som utför renoveringen, förväntas vara klara med fasadrenoveringen på huskropp 14 under v. 17. Ställningar kommer att byggas runt huskropp 12 under v. 16 för att påbörja fönsterbyte och sedan fasadrenovering. Mer information kommer att sättas upp i trapphusen när det närmar sig.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.