Underhållsspolning (Uppsamling) - BRF Briljanten
16008
post-template-default,single,single-post,postid-16008,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Underhållsspolning (Uppsamling)

Nu är underhållsspolningen klar men det är ett antal lägenheter som Spolarna inte fick tillgång till. Spolarna kommer därför att utföra en uppsamlingsspolning den 30-31/5.

Som senast kommer det att finnas möjlighet till nyckelutlämning om ni inte har möjlighet att vara hemma. Nycklar kan lämnas till representant hos Bredablick 24/5 07.15 – 07.45  utanför Möllevångsvägen 16B. Nycklar återlämnas  torsdag 2/6 07.15 – 07.45. Utförligare information kommer att lämnas i berörda lägenheters brevlåda.

OBS. Lägenhetsinnehavare som inte gett tillgång till Spolarna kommer att debiteras

Med vänlig hälsning, 

Styrelsen 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.