Fasadrenovering och fönsterbyte - uppdatering maj - BRF Briljanten
16026
post-template-default,single,single-post,postid-16026,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Fasadrenovering och fönsterbyte – uppdatering maj

Generell information: Vi ber om ursäkt för den bristfälliga informationen om hur projektet fortlöper, vi försöker få ut så viktig och relevant information som möjligt och även givetvis på ett tydligt sätt. Detta projekt gäller byte av fönster och renovering av fasad. Tidsplanen sträcker sig över hela 2022, vilket innebär att projektet beräknas vara helt klart med samtliga (fyra) huskroppar i slutet av december 2022.

Den gula fasaden kommer att få ett nytt putssystem tillsammans med en ytputs i en färgnyans som liknar den ”nya delens” tegel medans den vita fasaden (inkl. den mot Möllevångsvägen) kommer att tvättas, lagas och till sist målas vit.

Styrelsen kommer att försöka uppdatera er med generell information här i nyhetsflödet på hemsidan samtidigt som Morneon (eller underentreprenörerna) kommer att informera er om detaljer i brevlådan samt i trapphusen.

Huskropp 14: De senaste veckorna har Morneon väntat på plåtar mellan fönstren, därför har detta blivit försenat några veckor utöver förseningen som tidigare berodde på kyla och dåligt väder. Förseningen kommer inte att påverka övriga huskroppar. Ställningarna beräknas rivas med start vecka 21.

Huskropp 12: Fönsterbytet har utförts. Just nu utförs det nya putssystemet i enlighet med den ursprungliga tidsplanen.

Huskropp 10: Information till boende är planerat att delas ut inom kort. Byggställningar planeras att resas vecka 24. Fasaden kommer sedan att tvättas under vecka 26. Tänk på att täcka över samt flytta möbler eller annat som eventuellt står på balkong/uteplats, den gula fasaden kommer att renoveras och då kan ingenting stå mot denna. Boende som lämnar Lund för sommaren eller ska iväg på semester etc. vid tidpunkt för fönsterbyte kan kontakta Ravi Fältman för eventuell nyckelinlämning.

Kontakt: Kontaktpersoner finnes på respektive informationsblad, antingen i brevlådan eller i trapphusen.

Styrelsens representant: Ravi Fältman (renovering@brfbriljanten.se0704 47 44 15)

Arbetsledare från Morneon Fasad: Jonny Nilsson (jonny@morneonfasad.se0735 15 35 32) – felanmälningar

Kom ihåg att styrelsen alltid kan kontaktas via info@brfbriljanten.se eller via våra formulär på hemsidan.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.