Inbrottsförsök källarförråd - BRF Briljanten
16064
post-template-default,single,single-post,postid-16064,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Inbrottsförsök källarförråd

Det har kommit till styrelsens kännedom att en del av föreningens källarförråd har varit utsatta för inbrottsförsök. Styrelsen ser allvarligt på det som har hänt. Vad vi kan se så är det ingen åverkan på varken den låsta källardörren eller ytterdörren utan det är ”bara” förrådsdörrarna som ska ha blivit utsatta. Det innebär att polisanmälan måste göras av förråds-/lägenhetsinnehavare och detsamma gäller om någonting har blivit stulet, då är det lägenhetsinnehavarens försäkringsbolag som måste kontaktas. 

Vi förstår att det här kan skapa en känsla av otrygghet för boende i föreningen. Tyvärr hjälper det inte att byta kod eftersom det inte krävs kod för att ta sig in i utrymmet med källarförråd. De som har tagit sig in har antingen nyckel eller så stod dörrarna öppna. Det är därför viktigt att tänka på att alltid stänga källardörrarna efter sig! 

Har ni några funderingar är det bäst att kontakta styrelsen antingen via kontaktformulären på hemsidan eller via email direkt till info@brfbriljanten.se 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen, BRF Briljanten 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.