Fasadrenovering och fönsterbyte - Uppdatering Nov - BRF Briljanten
16075
post-template-default,single,single-post,postid-16075,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Fasadrenovering och fönsterbyte – Uppdatering Nov

Novemberuppdatering i projektet Fasadrenovering och fönsterbyte.

Projektet är planerat att ta hela 2022 och vi börjar närma oss slutspurten!

Detaljerad information:

Huskropp 14: Bristande målning kommer att komplettereas i samband med att resterande målning sker i markplan i huskropp 8 & 10.

Huskropp 12: Samma som för huskropp 14.

Huskropp 10: Målning i markplan väntar.

Huskropp 8: Fönsterbytet är utfört och fasadrenovering pågår enligt plan. Information angående målning i markplan kommer att tilldelas markplanslägenheterna senast en vecka innan målarna sätter igång målning – håll koll i brevlådan.

Möllevångsvägen fasad: Arbetet med att reparera och måla fasaden mot Möllevångsvägen är i full gång. Vi är medvetna om att informationen kring detta har varit bristfällig. Informationslapparna sitter på cykelförråden och lätta att missa men var uppmärksam att ni måste flytta era cyklar tills detta arbete är utfört – vi rekommenderar att parkera cyklarna i de gamla trapphusens cykelförråd (baksidan av husen). Ni kan flytta tillbaka cyklarna så fort informationslapparna är borttagna på framsidan.

Viktigt – Inför slutbesiktning: Se till att anmäla eventuella brister, problem och övriga felanmälningar så fort ni upptäcker de så att vi har med det till slutbesiktningen! Kontaktpersoner finns enligt nedan.

Kontakt: Kontaktpersoner finnes på respektive informationsblad, antingen i brevlådan eller i trapphusen.

Styrelsens representant: Ravi Fältman (renovering@brfbriljanten.se – 0704 47 44 15)

Arbetsledare från Morneon Fasad: Jonny Nilsson (jonny@morneonfasad.se – 0735 15 35 32) – felanmälningar

Kom ihåg att styrelsen alltid kan kontaktas via info@brfbriljanten.se eller via våra formulär på hemsidan om ni har frågor eller funderingar.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.