Ang inbrott i källarförråden - BRF Briljanten
16090
post-template-default,single,single-post,postid-16090,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Ang inbrott i källarförråden

Återigen har våra källarförråd varit utsatta för inbrott. Ytterdörrar kan vad vi kan se inte ha brutits upp, men källardörrar har varit utsatta. Kod till ytterdörrarna kommer att bytas ut under nästa vecka.

Vi uppmanar samtliga boende att gå ner till era förråd för att se om ert förråd varit utsatt!
Föreningen polisanmäler inbrott i källaren MEN boendeinnehavarens måste polisanmäla inbrottet i deras eget förråd själva. Samt ta kontakt med sitt försäkringsbolag om det är så att någonting har blivit stulet.

Vi beklagar för de som har blivit utsatta för inbrott och mer information kommer att komma efterhand.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.