Cykelrensning - BRF Briljanten
16100
post-template-default,single,single-post,postid-16100,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Cykelrensning

Idag påbörjar ReBike Malmö sin kontroll av cyklar på föreningen. Samtliga cyklar kommer att märkas med ett band på styret. Ta helt enkelt bort bandet om det är din cykel för att förhindra att den forslas bort.

Cyklar som fortfarande är märkta efter ReBikes slutdatum, 2023-02-13, kommer att forslas bort och förvaras i tre månader. Under denna tid går det att maila till rebikemalmo@gmail.com om din cykel blivit bortforslad.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.