Gästparkering utanför 8:an avstängd v20-25 - BRF Briljanten
16124
post-template-default,single,single-post,postid-16124,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Gästparkering utanför 8:an avstängd v20-25

Som flera av er kanske har sett, så har det kommit upp avspärrningar över halva gästparkeringen utanför 8:an. Anledningen till avspärrningen är att Kraftringen har fått ett läckage under parkeringen och kommer vara tvungna att gräva ner till rören för att kunna laga läckan. Kraftringen säger att arbetet är beräknat att pågå mellan vecka 20 till 25.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.