Byggställningar på baksidan av 16B - BRF Briljanten
16132
post-template-default,single,single-post,postid-16132,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Byggställningar på baksidan av 16B

Just nu pågår ett arbete med att byta ut läckande hängrännor på utmed baksidan av 16B. Under arbetets gång upptäcktes det fukt i brädorna som vetter ut mot hängrännorna. Dessa bräder måste åtgärdas innan rännorna kan bytas ut. Entreprenören har meddelat oss att arbetet beräknas vara färdigt om ca 2-3 veckor.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.