Oroligheter och inbrottsförsök - BRF Briljanten
16164
post-template-default,single,single-post,postid-16164,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Oroligheter och inbrottsförsök

För två medlemmar i vår förening har det nyligen utspelat sig händelser som skulle kunna vara inbrottsförsök. Polisen är underrättad, och nu ber vi er om hjälp. Lås dörren om er, släpp inte in obehöriga i trapphusen, att ha en liten lampa tänd kanske inte är en dum ide, samt tveka inte på att meddela polisen om något misstänkt händer på området! Det är bra om vi tar hand om varandra och är lite extra uppmärksamma nu!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.