VI SÖKER MEDLEMMAR TILL ENGAGEMANG I FÖRENINGEN! - BRF Briljanten
16184
post-template-default,single,single-post,postid-16184,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

VI SÖKER MEDLEMMAR TILL ENGAGEMANG I FÖRENINGEN!

Passa på att söka poster i bostadsrättsföreningen och gör skillnad, samtidigt som det är lärorika och roliga uppdrag. Ansökningsperioden är öppen fram till den 31 mars. Är du intresserad eller har frågor om styrelsearbete, valberedning eller internrevisor, skicka ett mejl till valberedning@brfbriljanten.se.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.