Viktig information från valberedningen - BRF Briljanten
16195
post-template-default,single,single-post,postid-16195,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Viktig information från valberedningen

Vi i valberedningen vill informera föreningens medlemmar att vi i dagsläget inte har tillräckligt många sökande för att fylla alla poster vid föreningens årsstämma den 20:e maj.

Att bo i en bostadsrättsförening innebär ett ansvar att engagera sig och bidra till att föreningens verksamhet och styrelsearbete fortgår. Vi behöver därför Ditt engagemang.

Uppdraget som styrelseledamot, internrevisor och valberedning är arvoderat. Styrelsearbetet går i stort ut på att delta på ett styrelsemöte i månaden, ansvara för ett specifikt ansvarsområde, samt driva föreningen framåt tillsammans med övriga styrelsen. Internrevisorn granskar styrelsens arbete och kommer med förbättringsförslag. Valberedningen bereder de kandidater som söker poster till föreningen.

Kontakta valberedningen snarast på valberedning@brfbriljanten.se för mer information och intresseanmälan.

Tack på förhand!
/Rebecca och Jonny i valberedningen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.