Gästparkeringen - Avstängd vecka 22 - BRF Briljanten
16198
post-template-default,single,single-post,postid-16198,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Gästparkeringen – Avstängd vecka 22

Hej alla medlemmar!


Gästparkeringen längst ned på gatan (intill 8:an) kommer att vara avstängd under vecka 22 på grund av planerad om-asfaltering. Denna åtgärd är nödvändig efter det bristfälliga arbetet som utfördes förra året av kraftringen.

Vi ber er vänligen att flytta era bilar från parkeringen SENAST söndagen den 26/5 för att underlätta arbetet.

Tack på förhand!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.