Engagera dig - BRF Briljanten
16256
post-template-default,single,single-post,postid-16256,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,bridge,qodef-back-to-top--enabled,,qode-essential-addons-1.6.4,ajax_fade,page_not_loaded,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.9,vc_responsive

Engagera dig

Att bo i bostadsrättsförening som bostadsägare betyder att du är medlem i en förening och som för alla föreningar så behövs det att medlemmar engagerar sig för att driva och utveckla föreningen. Varje år på årsstämman i maj/juni så väljs det medlemmar till poster för styrelse, internrevisor och valberedning. Perioden man väljs på är två år för styrelse och ett år för internrevisor och valberedning.

Att engagera sig för föreningen är ett sätt att ta ansvar för sitt boende, lära känna andra i föreningen och få nya erfarenheter och kunskaper. Ett arvode utgår för samtliga poster.

Kort innebär de olika posterna;

Styrelse – ansvarar för den löpande verksamheten i föreningen, håller kontakten med fastighetsförvaltare och ekonomisk förvaltare.

Internrevisor – följer upp styrelsens protokoll och beslut samt verkar för att styrelsen följer föreningens stadgar

Valberedning – föreningens rekryterare, informerar om lediga poster inom föreningen, intervjuar intresserade och föreslår kandidater till förtroendeuppdrag inom föreningen.

Om du är intresserad så kontakta valberedningen redan nu på valberedning@brfbriljanten.se eller håll utkik efter när valberedningens anslag kommer ut under våren.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.